ARCASA vant konkurranse om nytt kontorbygg i Nydalen!

Gullhaug Torg - et nytt kontorbygg i Nydalen!

aerial ps copy.JPG

Konkurranseforslaget til Arcasa har stor vekt på publikumsvennlig og aktivert førsteetasje. Utadrettede funksjoner som kaffebar, møtesenter, touch down arbeidssteder, stor felles kantine og uformelle møteplasser gjør at bygget skal føles publikumsvennlig, ulikt mange av de eksisterende næringsbyggene i dette området.

Hovedidéen med strukturen er fleksibilitet. Et stort atrium er hjertet i prosjektet, og en god kilde for dagslys. Kontoretasjene oppover i bygget er basert på et grid-system som tillater fleksibel og rasjonell inndeling av forskjellige arbeidssteder, og kan enkelt tilpasse seg leietakeres behov.

AVANTOR er byggherre, og de andre inviterte kontorene var: MAD AS, Kirstin Jarmund Arkitekter AS og LPO.

Alle illustrasjoner: BLÅR

GALLERI OSLO

ARCASA arkitekter er blant fem arkitektkontor som er invitert til et parallelloppdrag for å se på mulighetene ved rivning av Galleri Oslo!

Det er A-lab, ARCASA Arkitekter, MAD, Nordic – Office of Architecture og SAAHA som har fått parallelloppdraget for Galleri Oslo

Les hele artikkelen HER

KVÆRNERBYEN FERDIGSTILT

Arcasa har gjennomført Kværnerbyen Terrasse, Kværnerlia og Kværnerbakken, “felt B” i Kværnerbyen, og det er nylig ferdigstilt.
Alle bilder er tatt av Eirik Evjen.

arCup 2018!

ARCASA arrangerte fuusballturnering fredag den 19.januar for arkitektkontorer i Oslo og omegn.

Til sammen 18 lag var påmeldte, og seieren gikk til Arcasas egne Truls og Tore!

IMG_1567.jpg

0495 KJELSÅS

ARCASA har tegnet nye rekkehus på Kjelsås, rett ved grensen til marka og med utrolig utsikt over Maridalsvannet, Holmenkollen, og Oslofjorden!

Alle illustrasjoner: RIFT

INSTAGRAM

Sjekk ut vår instagramkonto ved å trykke på bildene!