BREEAM LOGO.jpg

BREEAM-sertifisering

 

Her har vi samlet alle våre prosjekter som har BREEAM-sertifisering,

eller som det jobbes med på nåværende tidspunkt.

 

EUFEMIAS HAGE    -   Bjørvika, Oslo (2018)

Norges første BREEAM-sertifiserte boligbygg.

Les artikkelen Dagsavisen skrev om Eufemias hage HER

Utdrag fra artikkelen i Dagsavisen:

I de 145 leilighetene i Eufemias Hage i Bjørvika, som nå alle er solgt, vil beboerne blant annet kunne nyte godt av følgende, ifølge utbyggeren, Oslo S Utvikling (OSU):

Renere inneluft. Fravær av miljøgifter. Allergivennlig innemiljø. Bedre energieffektivitet og lavere energikostnader.

– Kravene til BREEAM-NOR er høyere enn for tradisjonelle leiligheter og også gjeldende lover og forskrifter, forklarer Vibeke Ahlsand, direktør for marked og merkevare i OSU.

– Blant kvalitetene som skiller seg ut ved BREEAM-ordningen, er også godt dagslys, gode uteoppholdsarealer, kvalitetssikret akustikk, lett tilgjengelig kollektivtransport samt god elbil- og sykkelparkering, tilføyer hun.

Andre medieoppslag om Eufemias Hage:

Teknisk Ukeblad-artikkel leser du HER

Botrend-artikkelen leser du HER

Aftenposten-artikkelen leser du HER

 

PARALLELL   -   Løren, Oslo (2020)

"Parallell er morgendagens kontorbygg, beliggende på Løren midt mellom tre knutepunkter.

Fokus på helse og velvære, gode lysforhold, miljøeffektive løsninger og moderne fasiliteter legger til rette for et godt og effektivt arbeidsmiljø.

Parallells miljømål er energiklasse B og miljøsertifisering i henhold til BREEAM NOR Excellent!" -hentet fra hjemmesiden til parallell oslo

Les mer på hjemmesiden deres HER

PARALLELL har oppnådd BREEAM-sertifisering Excellent i prosjekteringsfasen, og er midt i prosessen om WELL-sertifisering som et av de første byggene i Norge!

 

OSLO K   -   Kværnerbyen, Oslo (2020)

"Kun 5 minutter fra Oslo S skal kontorbygget Oslo K reises, med alt dagens bedrifter trenger for å få jobben gjort. De nye kontorlokalene blir spekket med smarte og fleksible løsninger som gjør arbeidsdagen mer effektiv og privatlivet litt enklere."

Les mer på nettsidene til OSLO K HER

 

LYSAKER POLARIS (2015)

Kontorbygg på Lysaker med BREEAM-Excellent sertifisering.

"Lysaker Polaris er av Norges best profilerte bygg med en spennende arkitektur og er et landemerke langs E18. Bygget er miljøsertifisert til BREEAM karakteren ”Excellent”. Dette innebærer et økt fokus på inneklima, økologi, livssyklus, avfall, samt energi- og vannforbruk.

Les hele beskrivelsen fra nettsiden til NCC HER

 

OTTO NILSENS VEI (2017)

"Prosjektet er det første BREEAM-Excellent prosjektet i Trondheim. Det er derfor lagt vekt på tidlig skolering av alle involverte i prosjektet. Byggetomta er trang, og øvrige bygg skal være i drift under hele byggperioden. Dette krever tett\ dialog og planlegging mot byggherre og brukere."

Les mer på Veidekke sin nettside HER